Sponsorer

Orloff Firmatøj 

Martin Juhl Andersen – Key account manager

Vi tar os af tøjet – Lasse tager sig af Race’et 

Seema

Johnny Vogensen - Direktør

Seema har valgt at sponsere dig for at bakke op omkring en lokal racerkører samt at være en del af det netværk som du tilbyder dine sponsorer. Det er spændende at få indblik i hvad det kræver at køre race.

Breinholt

Peter Breinholt – Direktør og ejer

Vores sponsorat startede lidt ved et tilfælde idet vi mødte Lasse da han kørte i et andet Team, vi var sponsor på den anden bil og var med til næsten alle løb. Derved kunne vi ikke undgå at falde i snak med Lasse samt hele hans team, fra dag ét har vi følt os hjemme og vi oplever et professionelt raceteam, hvor man føler sig som en del af holdet og oplever et stærkt social netværk ml. sponsor. Når man først har prøvet Lasses netværket, er det stærk vanedannende hvilket passer rigtigt godt ind i Breinholt Service & Montage hvor alle hjælper hinanden - en skovl er en skovl samt ''bare fordi man er amatør må det godt se professionel ud'.

Source Technology

Kim Krintel – Managing Director

Vi er sponsor fordi vi kan lide at se talent gro og udvikle sig, og fordi det giver os en platform til netværk og partnere til udvikling af vores forretning.

RaceSyd

Keld Sørensen – Direktør og ejer

RaceSyd støtter Lasse Andreasen Racing, fordi netværket fungerer rigtig godt, og for at give Lasse muligheden for at udleve sin drøm som racerkører.

Dalby ApS

Jeanette Pedersen – Office Manager

“Ud over dit kæmpe talent, så har du et kæmpe overskud til at favne alle dine sponsorer, så hver og en føler sig hjemme i folden. Både vores familie og medarbejdere elsker at være en del af dit team, når der er både race samt til alle de spændende netværks arrangementer du stabler på benene. Tak for dig”

WeMarket Kolding

Lasse Winther Jørgensen - Direktør

“Vi er hos WeMarket stolte af at være en del af netværket og sponsorere Lasse Andreasen Racing - mere dedikation, vilje og ambition skal man lede længe efter”

Bliv Sponsor

KOM MED PÅ PODIET I SUPER KLASSEN!

Motorsporten tiltrækker flere og flere virksomheder, der finder sporten interessant, ikke mindst fordi det giver dem nogle unikke muligheder for at promovere sig. I dag skal alt gå stærkt, man skal tænke hurtigt og fremad, og man vil være den bedste.

Dette er netop essensen af Motorsport! I Lasse Andreasen Racing bliver DU en del af teamet, og dette byder på en unik mulighed for at komme backstage i et professionelt racerteam. Udnyt muligheden for at tage dine samarbejdspartnere eller medarbejdere med til race og kom helt tæt på Lasse Andreasen, Racerbilen og teamets mekanikere. En sponsorpakke kan laves på flere måder. Til alle løb er der mulighed for at invitere gæster med i vores VIP telt. Dette giver jer en mulighed for at pleje jeres kunder eller medarbejdere i uformelle omgivelser, og ikke mindst at danne nye relationer i vores sponsor netværk.

Alle sponsorer


Sunds Auto ApS