Om Netværket

Lasse Andreasen Racing Netværk er bestående af flere end 45 virksomheder fra Kolding og omegn. Vi er et meget lokalt netværk, hvor vi mødes i uformelle omgivelser til forskellige events. I 2022 omsatte hver af virksomhederne for mere end 1.5 millioner kr.

Netværks galleri


  • Netværk 
  • VildMedVin
  • RaceSyd
  • LA Wine Club
  • Easy Food
  • Night Race
  • Ishockey
  • Trolden Bryghus
Netværk 
VildMedVin
RaceSyd
LA Wine Club
Easy Food
Night Race
Ishockey
Trolden Bryghus

Intro Event – VildMedVin

25.01.2023

Årets første netværksmøde finder sted hos VildMedVin Kolding, som vil sørge for god mad og vin i unikke omgivelser.

Som gæst har vi Troels Krohn Dehli, der arbejder som jagerpilot. Han vil fortælle unikke oplevelser fra hans tid i flyvevåbnet. Derudover vil jeg fortælle om ambitionerne for 2023 herunder mål, arrangementer, kalender mm.

Gokart – RaceSyd

01.03.2023

Gokart – RaceSyd

Årets næste netværksmøde finder sted hos RaceSyd i Fredericia. Her skal vi køre et Mini Le Mans i deres gokarts samt have lidt at spise. Til eventet er der plads til alle.

LA Wine Club

18.04.2023

ksvhhksnkfnsekfnvnkfhefkksvhhksn kfnsekfnvnkfhefk svhhksnkfnsekfnvnkfh efksvhhksnkfnsekfnvnkfhefsvhhks nkfnsekfnvnkfheksvhhksnkfnsekfnvnkfhefksvhhksnkfnsekfnvnkfhef

Event – Easyfood

09.05.2023

Denne gang skal vi besøge Easyfood, som har været en del af mit sponsornetværk, siden jeg første gang kvalificerede mig til VM i 2016.

Her skal vi være aktive i deres testkøkkener, og senere skal vi på rundvisning i deres produktion, hvor vi bl.a. får indblik i. hvordan man laver 50 millioner pølsehorn om året

Night Race 2023 – Padborg Park

16.09.2023

Årets største begivenhed er Night Race. Her vil jeg gerne invitere mit netværk til en fantastisk VIP aften med race, god mad og godt netværk. Her vil du komme til at opleve de største klasser i dansk motorsport kæmpe om en plads på podiet til langt ud på natten.

Ishockey Sønderjyske mod Herlev Eagles – Frøs Arena i Vojens

02.10.2023

Ishockey Sønderjyske mod Herlev Eagles – Frøs Arena i Vojens Denne gang skal vi gæste hos Frøs Arena i Vojens, hvor vi sammen skal se kampen mellem Sønderjyske vs. Herlev Eagles. Der vil som altid være gang i den og du vil blive ????

Event – Trolden Bryghus

03.11.2023

Årets sidste netværksmøde finder sted hos Trolden Bryghus, hvor vi skal på rundvisning med virksomhedsejer Michael rundt i Troldens fantastiske lokaler, og vi skal selvfølgelig smage på deres forskellige specialiteter.